Corona protocol

K.V. Mid-Fryslân

Binnenkort start het nieuwe korfbalseizoen. We hopen dat iedereen weer met veel plezier kan gaan sporten en supporteren. Om dit goed te laten verlopen doen we een beroep op ieder zijn verantwoordelijkheid om zich aan de geldende coronarichtlijnen te houden. Graag brengen we alle geldende richtlijnen naar aanleiding van het coronavirus onder jullie aandacht. Mochten er nieuwe richtlijnen volgen vanuit de overheid of inzichten van de vereniging zijn, dan passen wij de protocollen aan en zullen we die met jullie communiceren.

Corona protocol

Per locatie is er een corona protocol opgesteld.

Hoofdlijnen

Voor iedereen geldt:

Spelers t/m 12 jaar:

Spelers, trainers en scheidsrechters van 13 t/m 17 jaar:

Spelers, trainers en scheidsrechters vanaf 18 jaar:

Ouders en toeschouwers

Afspraken in de kantine en op het veld:

Richtlijnen vervoer:

Besmetting

Stel dat iemand besmet is en heeft deelgenomen aan activiteiten binnen de vereniging dan graag z.s.m. (binnen 24 uur) de vereniging informeren via de trainer, coach, teambegeleider, bestuurslid of voorzitter zodat wij hierop actie kunnen ondernemen!

Opmerkingen

Mochten jullie zaken opvallen, hebben jullie tips, vragen of opmerkingen dan horen wij dit graag:

Marijke IJtsma, Akkrum, marijke@kvmidfryslan.nl
Sybrecht Andringa, Grou, sybrecht@kvmidfryslan.nl
Afke Zijlstra, Reduzum en Wartena, afke@kvmidfryslan.nl

Laten we samen de verantwoordelijkheid nemen om er een gezond en sportief veldseizoen van maken!