K.V. Mid-Fryslân / Jansma Burdaard

Akkrum / Grou / Reduzum / Warten

Oud ijzer actie

Oud Ijzer Actie 22-06-2019

K.V. Mid-Fryslân/Jansma Burdaard probeert de contributie laag te houden dus zo nu en dan moet er wat extra geld op de plank komen. Daarom wordt de geweldige oud ijzer actie op zaterdag 22 juni herhaald.
We steken de handen uit de mouwen om financieel ijzersterk te blijven en het milieu een handje te helpen.

Lees verder...

Bus naar Emmen

Dinsdag 18 juni speelt Mid-Fryslân/Jansma Burdaard 1 de bekerfinale tegen LDODK 1 in Emmen.
Ga je ook mee supporteren?

Lees verder...

Help mee voor een geslaagde BEST-tas actie

BEST-tas Grou

Sinds het begin van dit korfbalseizoen loopt de BEST-tas actie. Deze actie is opgezet in samenwerking met Omrin en de gemeente Leeuwarden als vervanger van de oudpapieractie. Met de inzet van vrijwilligers van onze club worden BEST-tassen opgehaald in Grou. In de kantine de Ynrinner worden de opgehaalde goederen gesorteerd op Boeken, Elektrische apparaten, Speelgoed en Textiel. De pilot duurt nog tot en met september. Bij succes krijgt de BEST-tas actie volgend korfbalseizoen een vervolg.

Lees verder...

Geslaagd schoolkorfbaltoernooi in Grou

Op woensdagmiddag 15 mei werd weer het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi door de k.v. Mid-Fryslân georganiseerd. Uitnodigingen voor dit toernooi waren verstuurd aan de scholen in de regio midden Friesland.

Onder ideale weersomstandigheden werd er op 6 velden door 19 teams gestreden om de prijzen. Daarbij natuurlijk aangemoedigd door begeleiding, ouders en andere supporters.
 Zowel in groep 3/4 als in groep 5/6 waren de teams ingedeeld in poules met korfballers en met niet-korfballers. Na ruim twee uur korfbalplezier werden de prijzen door de voorzitter van de vereniging uitgereikt.

Lees verder…

Let op: beperkte bereikbaarheid

Beperkte bereikbaarheid A32

Velen van ons, maar ook onze tegenstanders, zullen de snelweg A32 gebruiken om op één van onze locaties te komen. Aankomend weekend, van vrijdag 17 mei 2019 22:00 uur tot en met maandag 20 mei 2019 06:00 uur, is de rijbaan van deze snelweg ter hoogte van Wirdum tot het knooppunt Heerenveen afgesloten. Op de website vananaarbeter.nl kunt u meer informatie over deze afsluiting vinden.