K.V. Mid-Fryslân / Jansma Burdaard

Akkrum / Grou / Reduzum / Warten

Corona protocol

K.V. Mid-Fryslân

Binnenkort start het nieuwe korfbalseizoen. We hopen dat iedereen weer met veel plezier kan gaan sporten en supporteren. Om dit goed te laten verlopen doen we een beroep op ieder zijn verantwoordelijkheid om zich aan de geldende coronarichtlijnen te houden. Graag brengen we alle geldende richtlijnen naar aanleiding van het coronavirus onder jullie aandacht. Mochten er nieuwe richtlijnen volgen vanuit de overheid of inzichten van de vereniging zijn, dan passen wij de protocollen aan en zullen we die met jullie communiceren.

Lees verder...

Wim van Gorkum benoemd tot erelid

K.V. Mid-Fryslân

Wim van Gorkum was vanavond met een smoesje naar de kantine in Grou gelokt.
Wim is een echte verenigingsman en heeft vele jaren vele functies binnen de vereniging bekleed. Vanavond is Wim van Gorkum benoemd tot erelid van K.V. Mid-Fryslân/Jansma Burdaard.

Lees verder...

Korfbalvereniging Mid Fryslân: Supporter van schoon

Zwerfafval is veel mensen een doorn in het oog. Het is al het afval dat – bewust of onbewust – is achtergelaten of belandt op plekken waar het niet hoort, bijvoorbeeld op straat of in de natuur. Om het zwerfafval in de gemeente Heerenveen aan te pakken start op 1 oktober 2020 de actie “Schoon belonen”. Alle maatschappelijke organisaties in de gemeente kunnen 1 of meerdere schoongebieden adopteren en vrijhouden van zwerfafval met de inzet van leden en vrijwilligers. Deze inspanning wordt beloond met een vergoeding van € 750,- euro per schoongebied per jaar.

Lees verder…