K.V. Mid-Fryslân / ReduRisk

Akkrum / Grou / Reduzum / Warten

Welkom Mirthe van Houten!

Mirthe van Houten in het shirt van K.V. Mid-Fryslån.

Mijn naam is Mirthe Van Houten, ik ben 20 jaar (bijna 21) en woon in Drachten! Als klein meisje ben ik begonnen met korfballen in De Veenhoop bij Altijd Kwiek. Op mijn 12de heb ik de overstap gemaakt naar LDODK waar ik in 2021 besloot te stoppen. In mijn tijd bij LDODK en in de verschillende selectie teams heb ik o.a. John al leren kennen maar ook Jesper, Famke, Marije (V) & Wessel. Mede hierdoor heb ik MF altijd gevolgd en zo ook de knappe prestatie in de zaal!

Toen MF mij benaderde en vroeg of ik interesse had om eens mee te trainen hoefde ik niet lang te twijfelen. Ik heb de afgelopen 1.5 jaar het korfballen gemist en wou graag weer beginnen. Ik heb nu 2x mee getraind en 2 gesprekken gevoerd, ik vind de groep die er staat jong, goed maar ook erg leuk! Daarnaast speelt MF volgend jaar natuurlijk KL2, een competitie en niveau die ik graag samen met de groep aan ga.

Voor mezelf hoop ik snel weer in het ritme te komen en vind het ook fijn dat ik de rest van dit seizoen al de mogelijkheid krijg om 1 training per week mee te doen. Ik hoop ook dat ik van waarde kan zijn voor de selectie en mij kan laten zien in de Ereklasse en KL2 volgend seizoen. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in!

Ik zie jullie snel!

Om te kunnen reageren op dit nieuwsbericht, moet u akkoord gaan met de social media cookies.