K.V. Mid-Fryslân / ReduRisk

Akkrum / Grou / Reduzum / Warten

Verlenging technische staf KV Mid-Fryslân/Redurisk voor seizoen 2024/2025

Na verschillende gesprekken en evaluaties met de selectie, staf en andere betrokkenen, is de Technische Commissie van Mid-Fryslân/Redurisk verheugd te melden dat de voltallige staf ook in seizoen 2024-2025 aan het roer staat van de selectie. 

Dat betekent dat John Jonker (trainer/coach MF 1), Marvin Smorenburg (assistent MF 1), Manon Wouda (Teammanager/Fysio MF 1), Pieter Alberda (trainer-coach MF 2) zich op mogen maken voor hun derde seizoen en wordt het Ank Jonker (Fysio MF 2) haar tweede seizoen in de technische staf. Mirte Wijnstra (Teammanager MF 2) haar intentie is ook om door te gaan, maar dit is van externe factoren afhankelijk.

K.V. Mid-Fryslân/ReduRisk is dit jaar gepromoveerd naar de Korfbal League 2, het op één na hoogste niveau van Nederland. Met een huidige keurige 5e plaats in deze klasse bewijst het team dat het thuishoort in deze competitie. “Voor mij voelt het nog niet af, ik wil heel graag met deze ploeg nog verdere stappen maken,” aldus hoofdtrainer John Jonker.

Ook Mid-Fryslân 2 heeft onder leiding van Pieter Alberda een goed seizoen. Op het veld werd promotie naar de reserve ereklasse behaald en in de reserve hoofdklasse in de zaal staat de jonge talentvolle ploeg op een indrukwekkende derde plaats.

De technische commissie kijkt uit naar een succesvol einde van het lopende seizoen en heeft het volste vertrouwen dat de ingeslagen koers kan worden voortgezet.

Om te kunnen reageren op dit nieuwsbericht, moet u akkoord gaan met de social media cookies.