Start van het nieuwe seizoen

K.V. Mid-Fryslân

Het bestuur en een aantal commissies van de k.v. Mid-Fryslân/Jansma Burdaard hebben het plan opgevat om op zaterdag 29 augustus in Grou weer activiteiten te gaan organiseren voor al onze leden. De richtlijnen van het RIVM en mooi weer zijn daarbij de belangrijkste voorwaarden.

Zoals het concept programma er nu uitziet, zullen we onderlinge wedstrijdjes gaan organiseren voor de D t/m F teams. Dit, vanaf ongeveer 11.00 uur tot 12.30 uur. In het begin van de middag, van 13.30 uur tot 15.00 uur worden de A t/m C teams uitgenodigd voor diverse spelactiviteiten. Tussen 12.30-13.30 uur is er een gezamenlijke maaltijd voor de A t/m F. Vanaf 18.00 uur tot 21.00 uur is er voor een ieder, die nog wil, een gezamenlijke maaltijd. Mogelijk een barbecue, maar dit moet nog ingevuld worden.
Nogmaals, we houden de ontwikkelingen in den lande goed in de gaten en bekijken of e.e.a. echt mogelijk is.

Naast bovengenoemde activiteiten spelen onze selectie en A1 oefenwedstrijden in Grou. Ook zijn er deze dag enkele teams elders om oefenwedstrijden te spelen (zijn al gepland). Waar mogelijk, kunnen zij aanschuiven.
Voor opgave en het definitieve programma: volg het nieuws op onze site en sociale media.