Oud ijzer actie

Oud Ijzer Actie 22-06-2019

K.V. Mid-Fryslân/Jansma Burdaard probeert de contributie laag te houden maar zo nu en dan moet er extra geld op de plank komen. Bedrijven die willen sponsoren of mensen die korfbal in het dorp een warm hart toedragen en binnen de vereniging actief willen zijn, zijn altijd bijzonder welkom.

Maar K.V. Mid-Fryslân/Jansma Burdaard wil ook de handen uit de mouwen steken om financieel ijzersterk te blijven en het milieu een handje te helpen. De geweldige oud ijzer actie wordt op 22 juni 2019 herhaald.

Oud ijzer kan prima gerecycled worden en er gaan dan geen waardevolle materialen verloren. Een win-win situatie: u komt gemakkelijk van uw oud-ijzer af, de vereniging ontvangt een kleine vergoeding en het milieu wordt gespaard!

Misschien wilt u zelfs nu al beginnen met sparen. Heeft u veel liggen en wilt u het eerder kwijt, mail of bel dan alvast aan één van de contactpersonen uit het (dichtstbijzijnde) dorp.

Akkrum: Sylvia Beekhuizen ( 06 – 45 31 21 89 of sjabe@hotmail.com)
Grou: Tryntsje Nauta (06 – 53 61 58 60 of tryntsje.nauta@hotmail.com )
Reduzum: Afke Zijlstra (06 – 13 44 30 38 of afkezijlstra@icloud.com )
Warten: Joke Peenstra (06 – 10 12 48 18 of jpeenstra@planet.nl )