K.V. Mid-Fryslân / ReduRisk

Akkrum / Grou / Reduzum / Warten

Nieuwe  “Mid-Fryslân korfballaan” in Akkrum

Begin maart waren de plannen al klaar iets te doen aan de nattigheid voor de berging. Ook de berging zelf willen we graag opnieuw inrichten. Op verzoek hebben Willen, Harmen en Sjaak de eerste plannen gesmeed om deze toekomstbestendig te maken.  Ook de gemeente was positief en zegde direct toe de zand en tegels te leveren. Uitvoering: begin april…. Helaas gooide corona ook hier roet in het eten.

Toen werd aangekondigd dat de maatregelen voor de sport een beetje soepeler zouden worden, is goed nagedacht over hoe we wel alvast een deel van het werk coronaproof konden uitvoeren: in kleine ploegjes, max 3 personen en met voldoende afstand, bleek er toch heel wat mogelijk te zijn.

Op woensdag 29 april begon Jacco en de pake van Lyanne met groot materieel aan de klus. In een zucht en een scheet lag er een prachtig zandbed. Afgelopen weekeinde konden de grondtroepen aan de slag. Harmen, Arjen, Arjan, Bouke, Sjaak en Willem hebben er hard aan gewerkt en zie hier, een geweldig resultaat.

Ook de berging wordt aangepakt: de korfbalpalen liggen weer veilig en de ballen kunnen eenvoudig worden opgeruimd. De komende periode gaan we verder met de berging zelf, maar we zijn als lokale commissie nu al erg dankbaar voor het verzette werk! We zijn klaar voor de coronatrainingen!

Om te kunnen reageren op dit nieuwsbericht, moet u akkoord gaan met de social media cookies.