K.V. Mid-Fryslân / ReduRisk

Akkrum / Grou / Reduzum / Warten

Niels Lap kiest voor Mid-Fryslân/Redurisk

Niels Lap in het shirt van KVW'22

De selectie van Mid-Fryslân kent vanaf volgend seizoen een nieuw gezicht: Niels Lap (29) komt over van KVW’22. Lap heeft zijn hele leven gekorfbald bij OWK in Leek. In 2022 fuseerde de club met Rodenburg en ontstond KVW’22. Lap noemt de stap een ‘hele mooie nieuwe uitdaging, waar ik veel zin in heb.’

De aanvoerder van KVW’22 trainde een aantal keer mee met de selectie, iets wat hem een goed gevoel gaf. ‘De komende jaren wil ik enerzijds kijken waar mijn eigen plafond ligt en of ik nog stappen kan maken als speler. Ik kom uit de overgangsklasse, dus zal aan de bak moeten verwacht ik. Maar daar ligt voor mij juist de uitdaging. Anderzijds lijkt het me ook leuk om anderen beter te maken, de jonge talenten in het tweede maar ook de huidige spelers van Mid-Fryslân 1.’

Van harte welkom Niels!

Om te kunnen reageren op dit nieuwsbericht, moet u akkoord gaan met de social media cookies.