K.V. Mid-Fryslân / ReduRisk

Akkrum / Grou / Reduzum / Warten

Gastgezinnen Gezocht

Het Korfball Worldcup U19 vindt dit jaar voor het laatst plaats in Leeuwarden. Akkrum heeft zich de afgelopen jaren van zijn beste kant laten zien door als gastheer op te treden voor Brazilië en de Dominicaanse Republiek. Ook voor deze laatste keer zijn we gevraagd om een exotisch land wegwijs te maken.

Deze keer komt het Maleisisch jeugdteam naar Akkrum. Dit korfbalteam heeft nog niet eerder aan een Worldcup deelgenomen en verdient dus een optimale begeleiding en een perfecte uitvalsbasis. En dan denk je direct aan Akkrum natuurlijk. De happening “Meet me at the Fountain” heeft ook Maleisië niet onberoerd gelaten en ze willen dus graag naar Akkrum.

Kortom: wie helpt ons mee om hen een warm welkom te geven in het koude Fryslân en ze kennis te laten maken met een paar oeroude Friese rituelen en natuurverschijnselen. Waarschijnlijk zullen ze nog veel langer willen blijven, want het natuurschoon van Maleisië verbleekt bij “it moaiste lân op ierde”.

Bij onderstaande contactpersonen kun je terecht voor al je vragen. Wij zijn benieuwd welke gezinnen enthousiast zijn en de mogelijkheid hebben om spelers uit Maleisië op te vangen?

Tsjollyn Kuperus
tsjollyn@outlook.com
06 25284234

Wiesje van der Velde
wvdvelde07@gmail.com
06 57279175

Om te kunnen reageren op dit nieuwsbericht, moet u akkoord gaan met de social media cookies.