K.V. Mid-Fryslân / ReduRisk

Akkrum / Grou / Reduzum / Warten

Winst voor Mid-Fryslân/ReduRisk

In een goed gevulde sporthal de Twine wist Mid-Fryslân zijn eerste zaalwedstrijd te winnen van AVO uit Assen. Makkelijk ging dat zeker niet, gezien de 11-11 stand bij de rust. Uiteindelijk trok Mid-Fryslân/ReduRisk na rust de wedstrijd naar zich toe en wist nog met ruime cijfers (eindstand 24-15) te winnen.

Lees verder...

Après Ski Party

26 november openen we het zaalseizoen gezellig met z’n allen. Na afloop van de wedstrijden van Mid-Fryslân/ReduRisk 3, 2 & 1 is er een Après Ski Party in de kantine met muziek van JLMR! Dus trek je skipak, lederhosen, dirndl of je foute kersttrui uit de kast en zien we je 26 november in de Twine.

Lees verder...

Van de voorzitter | november 2022

K.V. Mid-Fryslân

De Mid-Fryslân Dei ligt weer achter ons. Deze dit keer met een andere formule. Opnieuw was het een lust voor het oog om de allerjongste jeugd te zien, die om 9.00 uur onder leiding van een enthousiaste groep junioren hun spelcircuit langsgingen. Onder het toeziend oog van vele ouders en belangstellenden zag je het plezier en soms fanatisme die de beide groepen uitstraalden. Hierna was het de beurt aan meerdere jeugdteams, die onderlinge wedstrijdjes konden spelen en was de afsluiting voor de A teams.
Dank en hulde aan de commissie die dit weer mogelijk maakte.

Lees verder...

De webshop is weer open

Vanaf vandaag kunnen jullie weer een bestelling in de webshop doen. Ga dus in de komende weken naar onze webshop en plaats jouw bestelling. Te bestellen zijn trainingsshirts, tassen, schoenentassen, sweaters, trainingspakken, mutsen, losse trainingsbroeken en sokken.

Lees verder...