K.V. Mid-Fryslân / Jansma Burdaard

Akkrum / Grou / Reduzum / Warten

Wat doe jij voor je club?

Alle vrijwilligers voor K.V. Mid-Fryslân zijn goud waard! Alle toppers zoals onze veldleggers, kantinevrijwilligers, leden van het jeugdbestuur, scheidsrechters, coaches, trainers, halwachten etc. etc. krijgen misschien niet altijd de waardering die ze verdienen. Soms zelfs commentaar, maar ga er zelf maar eens staan. Bij deze: Wij zijn heel erg blij met al deze betrokken mensen die zich elke keer weer inzetten voor onze club. Zonder deze mensen kan onze vereniging gewoon niet bestaan.

Lees verder...

Stem op ons bij de Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterkt Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid van de Rabobank beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven. Kunnen we op jouw stem rekenen?

Meer sponsornieuws

Tandartsenpraktijk Grou is al een tijdje sponsor van onze korfbalvereniging maar afgelopen weekend speelde k.v. Mid-Fryslân 4 voor het eerst in het nieuwe wedstrijdtenue met sponsoropdruk van de praktijk. “We vinden het mooi om ons aan K.V. Mid-Fryslân/Jansma Burdaard te verbinden. We wensen team 4 een succesvol en sportief seizoen!”

Lees verder...