K.V. Mid-Fryslân / Jansma Burdaard

Akkrum / Grou / Reduzum / Warten

Start Ballenactie K.V. Mid-Fryslân

Deze week starten we bij K.V. Mid-Fryslân met de Ballenactie. Met deze actie willen we 25 ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?

De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Wij komen nu in actie omdat iedereen zich volop inzet om onder de huidige omstandigheden te trainen of oefenwedstrijden te spelen. Het materiaal moet daarom goed op orde zijn. Daarom stelt het bestuur de eerste 4 nieuwe ballen ter beschikking zodat er in elk dorp in ieder geval 1 nieuwe bal gebruikt kan worden. 

Iedereen die K.V. Mid-Fryslân een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen bij K.V. Mid-Fryslân.

Lees verder...

Gezocht enthousiaste medisch verzorger/ster

De selectie van K.V. Mid-Fryslân/Jansma Burdaard zoekt voor het seizoen 2021/2022 een enthousiaste medisch verzorger/ster die beschikbaar is op de wedstrijddagen (zaterdag of zondag). Vind jij het leuk om te werken in een topsportklimaat en werk je graag in een leuk en gedreven team? Ben jij in staat om een blessure vast te stellen en eventueel door te verwijzen naar een arts of fysiotherapeut? Heb jij ervaring met sportmassage? Of volg je misschien een passende opleiding in dit vakgebied? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@kvmidfryslan.nl of neem contact op met Geertje Dekker 06 837 727 01.

Trainingen 1 t/m 14 maart

De maatregelen voor het (buiten) sporten zijn wat versoepeld. Het is mogelijk voor leden tot 27 jaar om in teamverband buiten te trainen. Voor leden boven de 27 jaar blijven de mogelijkheden hetzelfde (in tweetallen buiten trainen). Vandaar dat er een nieuw trainingsschema gemaakt is voor de komende 2 weken.

Lees verder...