K.V. Mid-Fryslân / ReduRisk

Akkrum / Grou / Reduzum / Warten

Super weekend voor Mid-Fryslân/ReduRisk

Zaterdagavond wist Mid-Fryslân 2, onder het toeziend oog van de nodige supporters, te winnen van Heerenveen 3, waardoor de ploeg van Pieter Alberda het kampioenschap binnenhaalde. De wedstrijd eindigde in een 15-23 overwinning en daarmee dwong Mid-Fryslân 2 promotie af naar de reserve Hoofdklasse. Een geweldig resultaat! Op deze zelfde avond kwam ook het bericht binnen dat SDO een punt verspeelde bij AVO, waardoor de wedstrijd op de zondagmiddag van het eerste nu de status kreeg van een heuse kampioenswedstrijd.

Lees verder...

Instructie AED

Omdat er een AED aanwezig is op de buitenmuur van de Ynrinner in Grou vroeg het bestuur zich af of het mogelijk was om zoveel mogelijk leden een instructie te geven in het gebruik hiervan. Dit leverde een mooie samenwerking op met de Tennis Vereniging Grou. Op 3 verschillende momenten zijn er vorige week ongeveer 40 leden geïnstrueerd.

Lees verder...

K.V. Mid-Fryslân/ReduRisk naar Korfbal league 2

K.V. Mid-Fryslân ReduRisk 1 kampioen

De Friese korfbalclub K.V. Mid-Fryslân ReduRisk is gepromoveerd naar de Korfbal league 2. Dit is het op één na hoogste niveau van Nederland. Gisteren werd met 16-19 gewonnen van de directe concurrent K.V. Wageningen. Hiermee is het kampioenschap twee speelrondes voor het einde van de competitie zeker gesteld.

Lees verder...

Wilt u oud ijzer kwijt?

Oud Ijzer Actie 02-07-2022

In 2022 was er in Akkrum, Grou, Reduzum en Warten weer een ijzersterke actie: de samenwerkende korfbalverenigingen onder de vlag van K.V. Mid-Fryslân haalden oud ijzer op. Heeft u alweer wat liggen dat u tussendoor eigenlijk wel kwijt wilt? Dat kan! Een kleine hoeveelheid kunt u zelf brengen. Is het behoorlijk veel, dan helpen wij mee. Informeer bij de contactpersoon per dorp hoe en wat. Een win-win situatie: u komt gemakkelijk van uw oud-ijzer af, de vereniging ontvangt een kleine vergoeding en het milieu wordt gespaard!

Lees verder...

Mid-Fryslân/ReduRisk onderuit tegen KVS/Groeneveld Keukens

Het is Mid-Fryslân/ReduRisk 1 niet gelukt om zijn 4 punten voorsprong op onder andere concurrent Wageningen vast te houden. De thuisploeg ging in zijn thuiswedstrijd tegen KVS ten onder en verloor na een 10-12 ruststand, met 21-26. Door dit verlies is het ongemeend spannend wie straks promotie afdwingt naar de Korfbal League 2 .

Lees verder...