K.V. Mid-Fryslân / ReduRisk

Akkrum / Grou / Reduzum / Warten

Mid-Fryslân/ReduRisk wint van Unitas/Perspectief

De eerste thuiswedstrijd tegen Wageningen werd een overwinning, de tweede partij tegen Groen Geel was een duidelijk verlies maar in de derde competitiewedstrijd wist de ploeg van John Jonker en Johannes Miedema opnieuw de winst te pakken. Ze namen het deze keer op tegen Unitas/Perspectief.

Lees verder...

Sponsornieuws

Zoals eerder genoemd heeft ook Anema Salaris en Advies zijn sponsorcontract met K.V. Mid-Fryslan/ReduRisk verlengd.
De club is verheugd en trots op een sponsor als Anema.
Hans Smorenburg ging langs bij Alle Jan Anema voor het officiële tekenmoment.

Lees verder...

Geen geld meer voor de contributie?

Jeugdfonds Sport & Cultuur

De prijzen van veel goederen en diensten stijgen dit jaar behoorlijk. Hierdoor kunt u in de financiële problemen komen. Heeft u problemen om de contributie voor uw kinderen en/of jongeren te betalen? Dan kunt u misschien een beroep doen op het Jeugdfonds Sport & Cultuur! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld toch kunnen blijven korfballen! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt dan de contributie en in sommige gevallen zelfs de korfbalschoenen!

Je kunt weer stemmen!

Rabo ClubSupport

Stem via de Rabo app of op www.rabobank.nl/clubsupport voor K.V. Mid-Fryslân/ReduRisk. Met jouw stem verdienen we weer een mooi bedrag voor onze vereniging. Stemmen voor Rabo ClubSupport is mogelijk van 5 t/m 27 september 2022.

Sponsornieuws

Contract ondertekening sponsor ReduRisk

Zoals jullie misschien al gelezen hadden is ReduRisk vanaf aankomend korfbal seizoen de nieuwe hoofdsponsor met naamskoppeling van K.V. Mid-Fryslân. Jansma Burdaard is al 9 jaar onze trouwe hoofdsponsor en ook de komende jaren blijft dit mooie bedrijf als hoofdsponsor aan de club verbonden. Tevens kunnen wij in het rijtje hoofdsponsors Snoek Puur Groen, XState en Everwin toevoegen. Anema salaris en advies blijft ook nog langer verbonden aan K.V. Mid-Fryslân. Dat wij hier als vereniging enorm blij mee zijn, dat moge duidelijk zijn!

Lees verder...