Start Ballenactie K.V. Mid-Fryslân

Deze week starten we bij K.V. Mid-Fryslân met de Ballenactie. Met deze actie willen we 25 ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?

De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Wij komen nu in actie omdat iedereen zich volop inzet om onder de huidige omstandigheden te trainen of oefenwedstrijden te spelen. Het materiaal moet daarom goed op orde zijn. Daarom stelt het bestuur de eerste 4 nieuwe ballen ter beschikking zodat er in elk dorp in ieder geval 1 nieuwe bal gebruikt kan worden.

Iedereen die K.V. Mid-Fryslân een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen bij K.V. Mid-Fryslân.

Doneer een bal

Klik op onderstaande link om een bal te doneren:
www.actielink.nl/kvmidfryslan

Een bal kost €45,- Een mooie besparing voor onze club. Je kunt ook een halve bal of een kwart bal doneren, of meerdere ballen tegelijk.

Actie doorsturen

Ken je iemand anders die zou kunnen helpen? Stuur de actie gerust door!
Actie doorsturen via WhatsApp