K.V. Mid-Fryslân / Jansma Burdaard

Akkrum / Grou / Reduzum / Warten

Geef je op voor het mixtoernooi

Het jaarlijkse mixtoernooi komt er weer aan! Tussen kerst en oud en nieuw, op vrijdag 28 december, kan er weer gezellig gesport worden. Supporters tegen selectiespelers en ouderen tegen A’s. Neem wel een rood én zwart sportshirt mee.

Lees verder...

In wier spektakelstik yn Grou

Nei in net te bêste start fan’e kompetysje stie sneon de twadde thúswedstriid fan Mid-Fryslân/Jansma Burdaard 1 op it programma. Ut de earste fjouwer wedstriden waard der mar ien kear wûn, lokkich wol fan in direkte konkurrint. Sneon spilen we tsjin in titelfavoriet en dat bin der in protte yn dizze klasse, Rohda út Amsterdam. Dit sil wol lekker blufpoker wurde fan dy minsken en lekker wat “arrogantie” ynbringe. De boerkes tegen de stadsies.

Lees verder...

LIVE MF1 tegen OA1

Als u niet aanwezig kunt of wilt zijn bij de wedstrijd Mid-Fryslân/Jansma Burdaard 1 tegen Oost-Arnhem 1, dan bestaat er de mogelijkheid om deze wedstrijd te bekijken via een livestream.

Entreeprijzen zaal

De eerste thuiswedstrijden van de selectie staan dit weekend op het programma. Hieronder kunt u de entreeprijzen van de wedstrijden in de Twine vinden. Er zijn natuurlijk ook weer seizoenkaarten verkrijgbaar, wat voor de trouwe supporters erg voordelig is.

Lees verder...

Het is weer tijd voor een feestje!

Aankomende zaterdag 1 december speelt de selectie haar eerste thuiswedstrijden van het seizoen in de zaal. Na afloop van deze wedstrijden wordt er in de kantine de Ynrinner een Ouderwetse Fuif georganiseerd door de activiteitencommissie! De Fuif begint om 22:00. Jij komt toch ook een feestje bouwen?