K.V. Mid-Fryslân / ReduRisk

Akkrum / Grou / Reduzum / Warten

We gaan weer voor goud (en andere metalen)

Oud Ijzer Actie 02-07-2022

De korfballers van K.V. Mid-Fryslân uit Akkrum, Grou, Reduzum en Warten spelen samen de bal over en mikken met deze actie graag weer raak! Het is fantastisch om te zien hoe deze teamsport veel mensen in en langs het korfbalveld verbindt.

Lees verder...

Help ons gezonder worden!

Help ons aan een gezonde kantine

Hoi allemaal! Wij zijn Demi en Bibi, twee studenten voeding en diëtetiek. In deze enquête doen wij onderzoek naar jullie sportkantine en willen we kijken hoe we deze sportkantine op een leuke manier, die aansluit bij jullie wensen, gezonder kunnen maken. Daarom willen wij je vragen om de enquête in te vullen en eventueel te delen met teamgenootjes of bezoekers/supporters die vaak komen kijken bij de wedstrijden! Wij zullen de komende tijd ook een paar keer in Grou en Reduzum aanwezig zijn, dus daar kunnen jullie ons misschien tegenkomen. Alvast heel erg bedankt!

WIJZIJNMF: A1 in de spotlight

#WIJZIJNMF, de A1 sluit team in de Spotlight af. Zij gingen dit weekend op trainingskamp, dus zijn helemaal ready voor het veldseizoen. Bijna alle teams hebben dit seizoen een mooi filmpje ingestuurd. Super!

WIJZIJNMF: E1 in de spotlight

#WIJZIJNMF en daar zijn we trots op! Tijd dus om aan al onze supporters, vrienden, familie en iedereen te laten zien wat we allemaal in huis hebben. Hier nog een mooie bijdrage van de E1.

Laura, Norah, Brecht, Marrit en Lysbeth geselecteerd voor RTC

De selecties voor het Regionaal Talentencentrum (RTC) zijn bekend gemaakt. Hierbij zijn Laura Jonker (U19), Norah Schippers (U17), geselecteerd voor RTC Noord en Marrit Pen, Brecht Boonstra en Lysbeth de Jong voor district De Wouden(U15). Trainers van laatstgenoemde categorie zijn onze eigen Jesper Tolsma en Marije Visser.

Lees verder...

Marije Visser in Nederlands Beachkorfbalteam

Dit is de allereerste keer dat het KNKV een officiële nationale selectie naar een internationaal beachkorfbaltoernooi stuurt. En Marije Visser is daarbij! De selectie, bestaande uit vier dames en vier heren, zal Nederland vertegenwoordigen tijdens het toernooi, dat plaatsvindt van 26 tot en met 28 april 2024 in Pattaya. Bovendien dient dit toernooi als kwalificatietoernooi voor de World Games van 2025.

Lees verder...